Ou amb cors • 35/40€
Amb cors de xocolata per a les persones més romàntiques.
Elaborats amb xocolata Valrhona i omplerts amb roques negres i blanques d'ametlla i citrics. Fem servir xocolata plàstica de primera qualitat i colorants naturals.
Els ous es poden escollir de xocolata negra, llet o blanca i es poden personalitzar amb el nom del vostre fillol o fillola per +5€. Totes les mones s'entreguen amb una capsa transparent i una base de cartó de 17x17x28cm.
Amb cors de xocolata per a les persones més romàntiques.
Celebra la primavera amb la nostra mona decorada amb flors blanques i grogues.
Una constel·lació de llunes, pics i piquets de diferents mides i colors.
Captura l´esperit alegre de la temporada amb les plomes clàssiques de colors.
Petit 5/6 (1 ou) - Mitjà 8/10 (2 ous)
Uns individuals molt especials. Que no us enganyin: no són de veritat! Estan elaborats amb xocolata blanca caramelitzada, mousse de vainilla i un cor de mango 100% natural sense sucre. Per partir-los, trencar-los o menjar-los de cop.
La mona ideal pels amants de la xocolata: esponjós de cacau elaborat amb oli d’oliva verge extra, cruixent d’avellana, cremós de xocolata blanca i mousse de xocolata negra.
La nostra sara reinventada. Pa de pessic i cruixent d’ametlla marcona, interior d’albercoc, mousse, glassejat i cremós de xocolata torrada dulcey 35% i ametlla laminada caramelitzada.
Petit 3/4 persones - Mitjà 6/8 persones
Tortell de brioix sense farciment. Com tots els nostres tortells, està elaborat amb flor de taronger bio Norohy Vanille, mantega Corman, ametlla marcona laminada, cirera amarena i taronja confitada de màxima qualitat.
Un clàssic entre els clàssics. Elaborat amb la millor ametlla marcona.
Elaborada amb la millor nata francesa Elle&Vire. Opció d'afegir crema cremada.
Elaborada amb la millor nata francesa i una combinació de xocolata negra i xocolata amb llet Valrhona. Opció d'afegir crema cremada.
Els nostres bunyols de vent casolans, fets amb massa airejada d’anís, canyella i felicitat.
Feu la vostra comanda a través de Whatsapp +34 613 918 555 o mitjançant el nostre perfil d'Instagram @pastisserialamenuda